U bent hier
Infosessie 'Hoe word ik beroepsofficier?'

Op maandag 23 september '24 organiseren we een infoavond over hoe je beroepsofficier bij de brandweer wordt. Begin 2025 hebben we namelijk opnieuw een vacature voor een beroepsofficier. Brandweerofficier kun je worden als je een masterdiploma bezit. Interesse? Woon je in onze hulpverleningszone? Kom naar de infoavond en kijk of de job bij jou past. Schrijf je in via onderstaande link!

Tijdens deze avond lichten we de aanwervingsvoorwaarden, het selectieproces en de inhoud van de functie grondig toe. Ook het Federaal Geschiktheidsattest (FGA) hoger kader komt uitgebreid aan bod.

Voor houders van een masterdiploma

De infoavond is toegankelijk voor iedereen, maar richt zich vooral op kandidaten die interesse hebben in deze functie én die bovendien in het bezit zijn van een masterdiploma (of gelijkwaardig). Want dat master diploma is namelijk een vereiste om toegelaten te worden tot het FGA hoger kader. En het FGA (in dit geval FGA Hoger Kader) heb je dan weer nodig om bij de brandweer te mogen solliciteren als brandweer m/v, onderofficier of officier.

Schrijf je in!

De informatieavond vindt plaats op maandag 23 september om 19.00 uur in de brandweerkazerne van Hasselt. We vragen je vriendelijk om jouw aanwezigheid via deze link te bevestigen.

© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy Extranet Shop Vacatures Contact Website by Brainlane